Medlemskortet som gir deg opptil 50% rabatt på hotell overnatting 

Facebook

Om oss

 

Hva er Hotel Express Norge AS?

Hotel Express Norge AS er en del av Hotel Express International. Vi er en bedrift som arbeider for reduserte kostnader på reisevirksomhet i bedrifts- og privatmarkedet i Norge. Vi tilbyr derfor et medlemskap som sikrer våre medlemmer gode rabatter på nærmere 200 hoteller i Norge, og omlag 12 000 hoteller i verden ellers. Som Hotel Express-medlem vil du motta ditt eget personlige medlemskort som du kan bruke som identifikasjon på våre medlemshoteller. Hotellene er håndplukket for å sikre best mulig dekning for våre medlemmer, og går derfor på tvers av de tradisjonelle hotellkjedene. I Norge har vi hoteller fra blant annet Thon, First, Best Western, Rica og Radisson Blu, i tillegg til mange privateide hoteller. Du vil også finne hoteller fra De Historiske i vårt sortiment.

 

Hvem passer Hotel Express for?

I Norge har vi omlag 5000 medlemmer, og er stadig i vekst. Våre medlemmer kjennetegnes ved at de har mye reisevirksomhet. Likevel skal det ikke mye til for å spare inn kostnaden på medlemskapet. Et medlemskap koster kr. 1880,- + mva, og er stort sett spart inn i løpet av 3 – 4 overnattinger. Det vil si at Hotel Express er lønnsomt for alle som har reisevirksomhet som tilsvarer eller overskrider dette. Dersom du planlegger en storbyweekend i tillegg litt reisevirksomhet i forbindelse med arbeid eller annen ferie vil du derfor spare gode penger på et medlemskap i Hotel Express.

 

Historie

Hotel Express International ble startet i San Diego USA i 1987. Ett år senere ble det etablert i Kristiansand i regi av Scandinavian Hotel Express med fokus på Scandinavia. Det ble etablert egne kontorer i 1989 i Danmark, 1990 i Sverige og 1992 i Norge og firmaet Scandinavian Hotel Express ble avviklet. I løpet av 90-årene ble programmet introdusert i resten av Europa og over det meste av verden for øvrig. I 1997 ble hovedkontoret kjøpt opp og flyttet fra Dallas til Kristiansand i Norge. Det norske salgskontoret, som også ligger i Kristiansand ledes av daglig leder Geir Grindland og styreformann Jan Harald Launes.

Home Om oss